Politie neemt in weekend zo’n 30 bromfietsen en 2 motoren in beslag

In het kader van Operatie Veilig Suriname (OVS) heeft de politie in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 april op diverse locaties in Paramaribo en omstreken uitgevoerd en zijn zo’n 30 bromfietsen in beslag genomen. Dit meldt het Korps Politie Suriname maandag.

Nabij de brug over de Saramaccadoorsteeg en de Coesewijnebrug nabij de Duisburglaan werden roadblocks opgzet, en daar zijn verschillende verkeersovertreders proces-verbaal aangezegd.

Op de kruising van de Henck Arron- en Stoelmanstraat werden 11 bromfietsen inbeslaggenomen van wie de bestuurders geen bescheiden konden overleggen. Van twee bromfietsers die over de Cultuurtuinlaan reden werden ook de bromfietsen in beslag genomen, omdat ook zij zij geen bescheiden konden overleggen.

Vervolgens werd in samenwerking met de Militaire Politie (MP) een grootscheepse actie uitgevoerd tegen racende jongeren op de noordelijke zijde van de Ringweg.

Daarbij werden 18 bromfietsen waarvan de bestuurders geen bescheiden konden overleggen en of de door hun bestuurde bromfietsen opgevoerd waren voor de race.

Van twee motorrijders die niet in het bezit waren van een geldig rijbewijs en of geen bescheiden konden overleggen, werden de motoren in beslag genomen. Een militair die tekeer ging werd ter afkoeling overgedragen aan de MP.

De in beslag genomen bromfietsen en de opgevoerde motoren zullen aan een herkeuring worden onderworpen.

error: Kopiëren mag niet!