Niets doen is sterven, arbeid is leven

Gezegend Pasen!

Dagblad Suriname kwam een trio eerste klasse bouwvakkers bestaande uit Dimitri Promes, Ronald Lachman en Mitchell Haabo tegen. Het drietal zwoegde op Goede Vrijdag van ‘s morgens vroeg tot laat in de middag in wisselvallig weer.

“Met grote en aanhoudende inspanning verdienen wij moeizaam de kost. Wij hebben geen keus. Stilzitten is geen optie. Wij werken hard om droog brood op tafel te kunnen leggen, want toespijs kunnen wij ons gezien de crisis niet veroorloven. A libi kon tranga. Wij zijn blij dat wij gedurende het lange paasweekend iets kunnen verdienen.”

Dwarsliggers

De Bijbel leert ons, dat wij als straf voor de zonde van Adam en Eva in het zweet van ons aanschijns brood zullen eten. Christus heeft door zijn leven te geven aan het kruis  ons van zonde schoongewassen. Maar hardnekkige duivels blijven met allerlei scenario’s dwarsliggen in Suriname. Niets doen is sterven, arbeid is leven. Gezegend pasen!

HD

error: Kopiëren mag niet!