Vrouw (30) opgepakt voor diefstal geld en gouden halsketting bij ex-vriend

M.L. (30) is maandag 11 april door agenten van het politiebureau Livorno aangehouden voor diefstal van geld en een gouden halsketting bij haar ex-vriend. De ex-vriend van had op zaterdag 9 april aangifte tegen haar gedaan. Volgens de man is de liefdesrelatie tussen hem en zijn ex-vriendin al enkele maanden verbroken, maar kwam zij af en toe thuis bij hem slapen. In de nacht van vrijdag 8 april op zaterdag 9 april was dat weer het geval, aldus bericht het Korps Politie Suriname donderdag 14 april.

Toen hij 9 april ’s ochtends wakker werd, zag hij dat zijn ex-vriendin was vertrokken. Bij controle kwam hij tot de ontdekking dat een groot geldbedrag in SRD en in Euro’s en zijn gouden halsketting van 32 gram waren verdwenen. Hij belde meteen zijn ex-vriendin en zag dat zij een voicebericht via whatsapp voor hem had gestuurd. Volgens dat bericht gaf de ex-vriendin aan dat zij de geldbedragen en het sieraad had weg genomen.

Vervolgens ging de vrouw niets vermoedend op 11 april naar het politiebureau om aangifte van bedreiging tegen haar ex-vriend te doen. Zij verklaarde aan de politie dat haar ex-vriend haar met de dood had bedreigd als zij de weg genomen geldbedragen en de helasketting niet terug zou brengen voor hem.

De jonge vrouw werd direct aangehouden, waarna zij werd voorgeleid. Zij heeft toegegeven de diefstal te hebben gepleegd en gaf de politie te kennen, dat zij de halsketting heeft verkocht en dat geld al had gebruikt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de vrouw in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!