Dronken automobilist (35) die fruitkraam ramt aan Martin Luther Kingweg opgepakt

Agenten van het politiebureau Livorno hebben zondag 10 april de 35-jarige J.E. nadat hij een fruitkraam langs  de Martin Luther King (MLK)-weg had geramd, in verzekering gesteld, zo meldt de politie woensdagmiddag 13 april.

De man reed die bewuste ochtend in beschonken toestand met zijn personenauto over de MLK-weg. Ter hoogte van Wanda Mart raakte hij van de weg en reed een fruitstand omver. De auto belandde vervolgens op zijn kop in de stand, waarbij twee jongens van 16 en 14 jaar, die daar de wacht hielden, bekneld raakten door de aangerichte ravage bij de fruitstand.

Na het verkeersongeval verliet de bestuurder van de auto te voet de plek en liet de twee slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De beide jonge slachtoffers werden uit hun benarde situatie bevrijd en in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling mochten de twee gewonden naar huis..

Na verkregen informatie van omstanders spoorden agenten de automobilist op en troffen hem enkele kilometers verwijderd van de plek van het gebeuren aan. Bij zijn aanhouding constateerde de politie dat hij zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde. Hij weigerde mee te werken aan het onderzoek en heeft zich ook niet onderworpen aan een bloed- en schrijftest.

Verder bleek de dronken automobilist niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was werd J.E. voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!