Nieuw album met vocals van Shailendra Kewalapat, Mina Kewalapat-Ghiraw en Radjesh Jagroep

De muzikant van Surinaamse afkomst Radjesh Jagroep is een samenwerking aangegaan met de karaoke zangeres en koppel Shailendra Kewalapat en Mina Kewalapat-Ghiraw. Deze samenwerking heeft een album heeft opgeleverd getiteld The Karaoke Starzz of Holland.

Jagroep vertelt dat dit koppel, Shailendra Kewalapat en Mina Kewalapat-Ghiraw uitsluitend op karaoke zingt.  Ze hebben beide hun inspiratie gehaald nadat ze waren opgeleid door Radjesh Jagroep. Zij maken gebruik van karaoke gemaakt door Khannamusic. Hoewel zij pas een jaar zijn begonnen met zingen, nemen zij inmiddels al deel aan live sessies op Facebook. Daarnaast heeft het koppel een eigen muziekgroep, SRK Entertainers.

In overeenstemming met de manager van Khannamusic is het nieuwste album met tracks van Khannamusic gelanceerd. Album The Karaoke Starzz of Holland is al te verkrijgen bij Satish Music Center. Het album telt 10 nummers waaronder ‘Kaho Na Pjaar Hai’ en ‘Saath Ajoobe’.

De selectie van de songs voor de album is gemaakt door Shailendra Kewalapat en Radjesh Jagroep. Shailendra Kewalapat en Mina Kewalapat-Ghiraw beschouwen Radjesh Jagroep als hun muziek guru en heeft op hun verzoek ook gezongen. Zodoende mogen deze talenten en muzikant spreken van een succesvol en voltooid muziekproject. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!