Miss & Mister Tropical Beauties Suriname pageant met nieuw concept

Een bekende pageant in de Surinaamse samenleving is Miss & Mister Tropical Beauties Suriname. Dagblad Suriname verneemt van de national director en oprichter van Stichting Beauties of Suriname Pageants, Miss & Mister Tropical Beauties Suriname, Jermain Tjin-A-Koeng, het volgende. 

De Miss & Mister Tropical Beauties Suriname pageant is dit jaar van start gegaan met een heel nieuw concept met de benaming reality tv. De kandidaten presenteren zichzelf in diverse rondes op tv en worden door het publiek en jury weggestemd of blijven in de race voor de finale avond. Aan het einde van de 4e aflevering zullen de overgebleven kandidaten door strijden en kunnen enkele van de uitgeschakelde kandidaten terugkeren voor de finale. De finale avond staat gepland voor 30 april in de Ballroom van Hotel Torarica. Er zijn 12 kandidaten, negen dames en drie heren. De kandidaten zijn: 

 • Itamar Moris 1
 • Damiendo Plein 2 
 • Max Pobosi 3
 • Monalisa Plet 4
 • Malesia Lowtoe 5
 • I-RAisa Belfor 6
 • Priscilla Kerssenberg 7
 • Gabriella Martodrono 8
 • Morel Seedo 9
 • Anjali Rahan 10
 • Dyneta Appiah 11
 • Ferryl Spier 12

Vanuit de gemeenschap mag een stem uitgebracht worden door middel van het opgegeven nummer van hun favoriete kandidaat te texten naar 3535. Het texten heeft als gevolg dat hij of zij in de race blijft. De afleveringen zijn te volgen via ATV 12.2  en YouTube link. 

Het geheel verloopt niet zonder de nodige op- en aanmerkingen van het Surinaamse publiek, maar tot nu toe is de organisatie tevreden en is voorbereid op een onvergetelijke finale avond en de nieuwe kroning van een Miss & Mister. Voor info over kaarten kan men bellen naar 8410384, aldus Jermain Tjin-A-Koeng in gesprek met Dagblad Suriname

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!