Automobilist (56) komt om het leven bij frontale botsing met kleine truck

De 56-jarige automobilist Lalkapersad Budram is zondag 10 april bij een frontale botsing met een kleine truck op de Martin Luther King (MLK)-weg ter plaatse overleden aan zijn opgelopen verwondingen, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks 06.30 uur de melding van een aanrijding met dodelijk afloop op de MLK-weg ter hoogte van mast S-35. Onderzoek door agenten ter plekke wees uit dat Budram over die weg reed vanuit de richting van Latour en reed richting Livorno.

Op een bepaald moment kwam hij ter hoogte van mast S-35 door tot nog toe onbekende reden op de weghelft van kleine truck.

De bestuurder van die truck en zijn twee inzittenden liepen letsels op en zijn in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bestuurder, in het bezit van een Surinaams rijbewijsm verkeerde niet onder invloed van alcohol. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het lichaam van Budram is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!