Vijf openbare toiletten worden gebouwd in binnenstad Paramaribo

“Een prachtig project dat wij al geruime tijd hebben besproken en nu in deze vorm uitgevoerd wordt”, woorden van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW). 

“Een mooie samenwerking tussen een particuliere ondernemer en het commissariaat, een win-win situatie voor de binnenstad,” aldus districtscommissaris (dc) Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost over het project waarin op vijf locaties in de binnenstad openbare toiletten worden gebouwd, zo meldt het Burger Informatie Centrum Paramaribo Noord-Oost dinsdag 5 april.

De openbare toiletten zullen ook ter bevordering van hygiëne dienen. Het OW-ministerie heeft in het afgelopen jaar in samenspraak met het bedrijfsleven, verschillende horecabedrijven in de binnenstad van Paramaribo en het districtscommissariaat van Paramaribo Noord-Oost een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

Het ligt in de bedoeling dat er samen wordt gewerkt aan het aantrekkelijker en veiliger maken van de binnenstad. Zo is inmiddels ordening gebracht rond de openbare markten en verkopers rond de Jodenbreestraat, alsook aan de veiligheid in en rondom de binnenstad. Daarnaast staan het aanpakken van de verlichting, herstellen van trottoirs en het aanpakken van het afwateringsprobleem hoog op de agenda.

Dc Bhola benadrukt, dat in deze OW en de lokale ondernemers belangrijke partners blijven, zodat het continu proces van verbetering in de binnenstad blijft voortbestaan.

error: Kopiëren mag niet!