Pinautomaat Paranam al maanden buiten werking

Een burger van de omgeving Paranam heeft de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd, dat de pinautomaat te Paranam al enkele maanden (vanaf januari 2022) buiten werking is. Vermoedelijk zijn de kabels van de pinautomaat gestolen door onverlaten. De burger vraagt zich af waarom de pinautomaat niet in orde wordt gemaakt door de desbetreffende bank. 

“Er is geen andere pinautomaat in de buurt. Als je wilt pinnen moet je 15 tot 20 kilometer rijden om een andere pinautomaat te zoeken. Je moet helemaal naar Houttuin, Domburg of Onverwacht rijden om te kunnen pinnen en soms helemaal naar Lelydorp of de stad zelfs. Brandstof is heel erg duur. Degene die geen vervoer hebben moeten de taxi betalen om te gaan pinnen. Dat is ook duur. Soms rij je zo ver om te pinnen en dan werkt de machine niet”, aldus de burger.

Volgens de burger maken niet alleen de mensen van de omgeving gebruik van de pinautomaat, maar ook mensen die uit Afobaka komen. De burger vraagt serieuze aandacht voor dit probleem en hoopt dat het met spoed aangepakt zal worden.

S

error: Kopiëren mag niet!