Assembleelid Aloema (VHP) met jonge voetballers op bezoek bij de president

Het VHP-Assembleelid Ronny Aloema heeft vrijdag 1 april met een delegatie jonge voetballers een bezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi. Het ging om spelers die via de Ronny Aloema Foundation hebben deelgenomen aan een scoutingtoernooi in Cayenne, Frans-Guyana. 

Drie jonge voetbaltalenten voor scouting naar Engeland

“Drie van de jongens zijn geselecteerd om hun voetbaltalenten te tonen in Engeland. Zij gaan deelnemen aan een scoutingproces, waar diverse topclubs bij aanwezig zullen zijn”, aldus de volksvertegenwoordiger. Hij zegt verder dat het bezoek aan het staatshoofd de spelers nog meer heeft gemotiveerd. 

De drie spelers die naar Engeland gaan zijn Eldjero de Mees, Dejean Kamsi en Jaïr Brashuis. Zij zijn klaargestoomd door trainer Virbian Walker.

President Santokhi heeft de jongens motiverend toegesproken. Hij heeft hen op het hart gedrukt om heel hard te werken en Suriname op de kaart te zetten.

error: Kopiëren mag niet!