Leden Baithak Gana ‘The Champ Brothers’ bezoeken president Santokhi

Arnesh en Raynesh Doelarie van de Baithak Gana-muziekformatie “The Champ Brothers” hebben woensdag 30 maart een bezoek gebracht aan presidient Chandrikapersad Santokhi. De twee broers van Surinaamse afkomst zijn momenteel op vakantie in Suriname voor optredens. De bedoeling van dit bezoek is om de president in te lichten over de laatste vorderingen van de Baithak Gana groep. 

De vriendschap tussen de twee broers en het staatshoofd gaat tot zeven jaar terug. “Wij zijn in Suriname, dus moeten we opnieuw contact maken met onze president.” Met de president is gesproken over de toekomst van zijn politieke organisatie en de ontwikkeling van hun muzikale carrière.

“Na zo een lange tijd hebben wij de president weer gezien. Toen wij hem in Nederland zagen, was hij nog geen president”, aldus Rainesh Doelarie. De formatie heeft destijds in Nederland mogen optreden tijdens de verjaardag van het huidige staatshoofd.

President Santokhi is nog steeds een grote liefhebber van The Champ Brothers. Samen is gepraat over toekomstige ontmoetingen. Inmiddels zijn de broers al een maand in Suriname. Zij hebben enkele succesvolle optredens achter de rug. Zij vertrekken volgende week naar Nederland. 

error: Kopiëren mag niet!