Geen enkele Covid-patiënt meer in een ziekenhuis

Voor het eerst in twee jaar ligt er geen enkele Covid-patiënt in een ICU-afdeling van een ziekenhuis en ook ligt er sowieso geen enkele coronavirus patiënt meer in welk ziekenhuis dan ook. Al enkele dagen lag er niemand meer in een ICU en het aantal Covid-patiënten buiten een intensive care afdeling schommelde al vele dagen zo tussen de 2 en 8.

Donderdag 31 maart zijn 19 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 87 uitgevoerde testen, aldus de website covid-19.sr. Dat waren zaterdag 17 personen, zondag 5, maandag 18, dinsdag 15 en woensdag 14.

Geen enkele persoon is donderdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu al enkele dagen 1.324 bedraagt.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 79.221.

PK

error: Kopiëren mag niet!