Anupam Kher: “Salman Khan heeft mij gebeld met felicitaties voor succes van The Kashmir Files”

Vivek Agnihotri’s regie van The Kashmir Files heeft de kassa stormenderhand veroverd. De film die opende voor beperkte schermen en minimale promotie, verraste iedereen. The Kashmir Files vertelt het verhaal van de uittocht van de Kashmiri Pandits tijdens de Kashmir Insurgency met onder andere Anupam Kher, Mithun Chakraborty, Darshan Kumaar, Pallavi Joshi.

Ook verschillende beroemdheden hebben de film geprezen. Na Aamir Khan en Akshay Kumar heeft ook Salman Khan naar verluidt Anupam Kher gefeliciteerd met het succes van de film. In Times Now Navbharat’s Frankly Speaking sprak Kher over de beroemdheden die hem persoonlijk benaderden na het zien van de film. Maar, individueel moet ik zeggen dat Salman Khan me onlangs belde en me feliciteerde”, zei hij.

Kher sprak ook over het stilzwijgen van de Hindi-filmindustrie over het succes van de film. De senior acteur wimpelde het weg door te zeggen dat iedereen gewoon verrast was door de prestaties van de film, een kassucces.

“Wat de Hindi-filmindustrie betreft, denk ik dat ze teveel in shock zijn. Aisa kabhi hua nahi hai. Als er iets schokkends gebeurt, is dat een heel vreemde reactie. Zoals ab Sholay bani thi, yeh mujhe Ramesh Sippy ji ne khud bataya, toh pehle teen week chali hi nahi qki logon ko samajh nahi aaya ki Hindustan me aisi film bhi ban sakti hai. Pehle tienerweek, het werd als een flop verklaard, maar vervolgens werd het een cultfilm. Hum Aapke Hain Kaun, première hoe de industrie zei: ‘Oh mijn God! Yeh kya banaya diya hai, yeh toh shaadi ka video hai’. Maar het bleek de grootste kaskraker te zijn”, aldus de acteur.

error: Kopiëren mag niet!