VOJ Houttuin houdt motivatiesessie en wandelloop in kader Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie

Door de Verenigde Staten is 21 maart uitgeroepen tot de ‘Internationale Dag Tegen Racisme en discriminatie’. In het kader van deze dag hield VOJ Houttuin op 21 maart een motivatiesessie voor de leerlingen over het onderwerp discriminatie. De motivatiesessie werd verzorgd door Youth Rock Foundation in samenwerking met Social Army.

Op deze dag werd tevens een wandelloop georganiseerd. Door de leerkrachten en leerlingen werden banners gemaakt en truitjes bedrukt met verf. Tijdens de wandelloop was de politie aanwezig om de groep te begeleiden.

.

Het thema van de wandelloop was: Eenheidsloop tegen elke vorm van discriminatie. De route zag er alsvolgt uit: Cassialaan, Maarten Luther Kingweg, Peltophorumlaan en Cassilaan.

“Het was een geweldige en gezegende dag, zelfs het weer had meegewerkt”, aldus juffrouw Matai.

SK

error: Kopiëren mag niet!