Hof van Justitie beëdigt notaris Naomi Stekkel en kandidaat-notaris Chayenne Dollart

In het Hof van Justitie zijn woensdag 23 maart de dames Naomi Stekkel (zie foto top) en Chayenne Dollart (zie foto hierna) in aanwezigheid van hun naasten, beëdigd tot respectievelijk notaris en kandidaat-notaris bij het Hof van Justitie.

Na het afleggen van de eed, brachten de president van het Hof van Justitie Iwan Rasoelbaks, en de waarnemend procureur-generaal Garcia Paragsingh hun felicitaties uit naar de nieuwe notaris en kandidaat-notaris.

Madhuri Nanan Panday, eerste penningmeester van de Surinaamse Notariële Beroepsorganisatie, sprak de beëdigde collegae namens het bestuur toe, en wenste hen veel wijsheid, kracht en vooral veel geduld toe.

Hieronder de tekst van de toespraak van de president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, gericht aan respectievelijk Stekkel en Dollart:

error: Kopiëren mag niet!