Stichting Weid mijn Lammeren houdt “teambuilding day”

Stichting Weid mijn Lammeren hield afgelopen zaterdag na twee jaar weer een “teambuilding day” bij het evangelisch centrum Lob Makandra te Santopolder, met als thema “Samen kunnen we meer!”  Gloria Lie Kwie Sjoe, oprichtster van stichting Weid mijn Lammeren, zegt aan de krant, dat het wenselijk is om elk jaar een teambuilding day te organiseren, maar dat vanwege de Covid-pandemie de teambuilding dag pas na twee jaar weer kon worden gehouden.

“De organisatie heeft verschillende afdelingen waarbij mensen elkaar niet zo vaak tegenkomen  en als initiatiefneemster vind ik, dat deze teambuilding dag dan een goede gelegenheid is om een ieder kennis te laten maken met elkaar. Bij aantreden van de Covid-pandemie waren wij een tijdje gesloten en hebben sommige medewerksters ontslag genomen. Nu zijn we weer volop begonnen en zijn er nieuwe leidsters in dienst genomen. Het was daarom goed om hen beter te leren kennen zodat ze ook vertrouwd raken met de dna en cultuur van stichting Weid mijn Lammeren. Dat doel is helemaal bereikt op deze dag en ik ben helemaal tevreden.”

“Op die dag hebben we ook drie jubilarissen kunnen huldigen, namelijk Sheila Asinga, Haidy Bakboord en Priscilla Debidien. De eerste twee voor 10 jaar en de laatste voor 5 jaar trouwe dienst. Prachtige mijlpalen om samen te vieren. Niet alleen samenwerken, maar ook samen plezier maken is ons doel. We zongen samen en deden praktische en gezellige teamsessies verzorgd door HarMar consultancy en eindigden de dag met een gezamenlijke maaltijd.” 

“De slagkracht van een organisatie wordt bepaald door haar menskracht. Vandaar dat bewust investeren in medewerkers zoals via bijvoorbeeld in dit geval een teambuilding day een must is. We zijn niet alleen collega’s, maar ook vrienden die elkaar aanvullen, vertrouwen en ondersteunen.”

“Ik ben heel dankbaar voor onze geweldige werkers en vrijwilligers, alleen door Gods zegen en hun inzet kan Weid mijn Lammeren  draaien en doorgroeien”, aldus Gloria.

IS

error: Kopiëren mag niet!