Politie voert landelijk surveillance op tijdens Holi Phagwa vrijdag 18 maart

In verband met de nationale feestdag Holi Phagwa van komende vrijdag zal de politie haar surveillance landelijk opvoeren, vooral op locaties waar activiteiten georganiseerd zullen worden, zo bericht de politie woensdag 16 maart.

Feestvierenden leven zich op deze nationale feestdag uit en nuttigen veel alcohol, waardoor er onnodige woordenwisselingen ontstaan die vaak genoeg gepaard gaan met vecht- dan wel kappartijen, zo filosofeert het Korps Politie Suriname in haar persbericht.

De politie zal bij constatering van ongeregeldheden niet schromen om op te treden tegen hen die de rust en orde verstoren. De gemeenschap wordt eveneens gewaarschuwd zich te houden aan de Wet Uitzonderingstoestand, aangezien deze nog steeds van kracht is.

Verder doet de politie een beroep op automobilisten om niet dronken plaats te nemen achter het stuur.

error: Kopiëren mag niet!