Politie Munder zoekt eigenaren van diefstal afkomstige sieraden

De politie van het bureau Munder had eind januari twee mannen aangehouden die ervan verdacht werden zich schuldig te hebben gemaakt aan een autoinbraak in het ressort Munder. Bij hun aanhouding werd aangetroffen een tas met daarin een geldbedrag. Ook hadden zij sieraden bij zich, waarvan zij de herkomst niet konden verklaren, aldus het Korps Politie Suriname woensdag 16 maart.

Naderhand bleek uit het onderzoek, dat de twee jongemannen de tas met een geldbedrag en waardevolle goederen uit een auto hadden gestolen rond de jaarwisseling. Die auto, een grijze Toyota Rav, stond geparkeerd voor een winkel aan de Washingtonstraat. De gestolen tas, met vermoedelijk een deel van het geldbedrag en de sieraden, zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Van de autoinbraak heeft de eigenaar tot heden geen aangifte gedaan. De twee verdachten zijn inmiddels na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.
De eigenaar van die auto of belanghebbende wordt opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het politiebureau Munder via een van deze telefoonnummers 443777 of 443778.

error: Kopiëren mag niet!