Burgers slaan gevaarlijk stuk metaal Henarbrug terug op de plaats

Pardeep Parmessar vertelt aan Dagblad Suriname, dat bij een botsing zondag van een voertuig met de Henarbrug in Nickerie zijn vrouw daarna ook reed over de brug. Wat zijn vrouw niet doorhad was, dat er een flink stuk metaal uitstak en een flinke schade aan de auto veroorzaakte waarbij ook de versnellingsbak stuk ging.

De schade is USD 1.000, laat Parmessar weten.

Samen met zijn vrienden Rakesh Guptar, Sherwien Badal, Parwish Badal, Vidjay Mahabal ging hij naar de plek. “Wij hebben toen het stuk metaal met een moker teruggeslagen om te voorkomen dat hetzelfde of erger met andere weggebruikers zou gebeuren” vertelt Parmessar.

“Stel je voor dat een bromfietser daar voorbij zou rijden” merkt hij op. 

RB

error: Kopiëren mag niet!