Yash Soekradj vertegenwoordigt Suriname met karatewedstrijd op Bonaire en wordt derde

Randhier Naipal, commissaris van de bond van de Surinaamse Karate Associatie, zegt tegenover Dagblad Suriname, dat de karatesport door de Covid-situatie een tijdje is stil komen te liggen. Maar, ook heeft de financieel-economische crisis een rol daarbij gespeeld, waardoor er geen wedstrijden georganiseerd konden worden. 

Onlangs heeft Naipal een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een wedstrijd op Bonaire. “Dit is een jaarlijks terugkerend toernooi van de ABC-landen (Aruba, Bonaire, Curaçao), waarbij er elk jaar een kampioenschap wordt georganiseerd.” Naipal zegt, dat hij ingegaan is op de uitnodiging. Door middel van donateurs is het mogelijk geworden om aan geld te komen en middelen vrij te kunnen krijgen om deel te nemen aan de wedstrijden. 

“Wij zijn afgereisd met de heer Yash Soekradj.” Naipal geeft aan, dat een van de potentiële karatekas, niet kon afreizen vanwege omstandigheden. Het was de bedoeling om met tenminste twee karatekas af te reizen. Soekradj heeft deelgenomen aan de wedstrijd op 26 februari en is op de derde plaats geëindigd.

“We zijn onze donateurs, onze vrienden en kennissen en een ieder die een bijdrage heeft kunnen leveren, heel erg dankbaar. We kijken uit naar de eerst volgende participatie”, aldus Naipal.

SK

error: Kopiëren mag niet!