Yellowbirds verslaat ASL sport Guyanais met 3-0

De heren van volleybalteam Yellowbirds vertrokken zaterdag naar Frans-Guyana voor hun deelname aan de Suriname, Frans Guyana Champions league die zondag 6 maart werd gehouden .

In gesprek met Dagblad Suriname deelt de blije coach Fernando Rigters de overwinning met.

“Ik ben enorm blij dat wij hebben gewonnen. Weer een overwinning voor ons team. Een competitie is een vrij intensief moment dus de laatste paar weken hebben zij zich extra goed voorbereid. Hun inzet en een sterke onderlinge communicatie heeft geresulteerd erin dat dit team met trots  mocht deelnemen aan de vierde wedstrijd binnen deze competitie. Deze competitie is sinds januari gaande en eindigt in mei. Intussen hebben wij al vier keren meegedaan sedert begin van deze competitie en wij hebben 3 keer gewonnen en 1 keer verloren.”

“Het is een hoofdklasse teamwedstrijd. Alleen de top 4 van Surinaamse heren en dames volleybalteams en de 4 top volleybalteams van Frans-Guyana doen mee.”

“De heren volleybal team had de laatste keer verloren tegen YELYCO, een ander Surinaams Volleybalteam. En nu hebben ze het  goed gemaakt door met 3-0 te winnen van ASL sport Guyanais. Deze overwinning moet gezien worden als een goede boost.”

“Nu zullen wij de overwinning vieren en voorbereiden voor de volgende competitie, dank  aan alle supporters en  onze sponsor Bob de bus.”

IS

error: Kopiëren mag niet!