Hoe betrouwbaar zijn postpakketten bedrijven in Suriname?

“Het is verschrikkelijk wat mij is overkomen twee dagen terug, Hoe veilig zijn je spullen die je allemaal denkt te ontvangen, zonder de schrik van je leven te krijgen bij het opendoen van je dozen.”

Cher vertelt in gesprek met Dagblad Suriname, dat haar man recentelijk een doos is gaan ophalen bij een bekend postpakketenbedrijf in Suriname. Bij het opendoen van haar doos kreeg zij de schrik van haar leven.

“Mijn man kwam thuis aan met de doos. Uit blijdschap dat ik mijn doos uiteindelijk gekregen heb, deed ik de doos meteen open en tot mijn verbazing was de doos half vol. Al mijn mooie spullen die ik dacht  te krijgen heeft men gejat. Wie geeft jullie het recht om in m’n doos te gaan om eruit te halen wat je maar hebben wilt?”

“Het postpakkettenbedrijf dat mij dit heeft aangedaan heeft mijn vertrouwen geschaad. Ik heb vaker moeten lezen op Facebook dat er boeven daar in het bedrijf werkzaam zijn. Echter wilde ik dat nooit geloven totdat het mij overkwam.”

“Ik heb getracht om het hoofdkantoor in Nederland te contacten, echter zonder positief resultaat. Die geven aan niks te kunnen doen in deze zaak, ik moet mijn klacht indienen bij het bedrijf in Suriname. Ik heb uit ervaringen van anderen geleerd, dat men in Suriname qua dit soort zaken niks zal doen, dus heb ik alles maar zo gelaten.”

Cher zegt tot slot: “Ik wil aan dit bedrijf en andere postpakkettenbedrijven meegeven om hun  personeel eerst te screenen alvorens in dienst te nemen,  Overal in en rondom het bedrijf goed werkende camera’s te plaatsen, om diefstalneigingen van de werknemers te voorkomen. En andere klanten geef ik mee om op hun hoede te zijn, heb altijd  beeldmateriaal van uw doos om te voorkomen dat men u zomaar belazerd.”

IS

error: Kopiëren mag niet!