Man (48) te Coronie opgepakt voor met bezemstok mishandelen van drie vrouwen

De 48-jarige V.R. is zondag 27 februari door de politie van Coronie voor openlijke geweldpleging en zware mishandeling opgespoord en aangehouden. Hierna werd de verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Zijn 43-jarige echtgenote A.L. heeft zich maandag 28 februari gemeld bij de politie, aldus bericht de politie zaterdag 5 maart.

Het voorlopig politieonderzoek wijst uit dat de man, V.R., samen met zijn partner en drie andere vrouwen op zaterdag 26 februari in een gevecht was geraakt. Daarbij werd aangeefster B. met een bezemstok slagen op het hoofd toegebracht. Zij liep een barstwond op, terwijl de twee andere vrouwen over pijn klaagden in hun vingers. De bezemstok werd door agenten gevonden en hangende het onderzoek in beslag genomen. 

Verder is er komen vast te staan dat het om een slepende ruzie gaat tussen partijen.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl zijn partner A.L. na te zijn voorgeleid en verhoord naar huis mocht.

error: Kopiëren mag niet!