Politiepost Paranam beschikt nog steeds niet over eigen dienstvoertuig

In het afgelopen jaar 2021 heeft de politiepost te Paranam haar werkzaamheden voor ongeveer 6 maanden niet optimaal kunnen uitoefenen, omdat zij niet over een  dienstvoertuig beschikte. 

De politiepost te Paranam heeft echter al enige tijd de beschikking over een geleend dienstvoertuig. Zo zou in de maand januari van dit jaar het politiebureau te Lelydorp zonder dienstvoertuig zitten, omdat het ene dienstvoertuig aan politiepost Paranam is uitgeleend en het andere voertuig defect was geraakt. 

Informatie heeft de redactie van Dagblad Suriname bereikt, dat het geleende dienstvoertuig een week terug defect was geraakt, maar inmiddels weer in rijdbare staat verkeerd. Het is niet bekend waarom politiebureau Paranam niet over een eigen dienstvoertuig beschikt. Zoals eerder bekend was, zou het eigen dienstvoertuig vorig jaar betrokken zijn geweest bij een aanrijding. Het dienstvoertuig is echter niet meer in rijdbare staat gebracht. 

Een permanent dienstvoertuig blijft in deze omgeving echter noodzakelijk. Zeker vanwege de vele diefstallen die in dit gebied plaatsvinden. Maar, ook krijgen de burgers regelmatig met andere problemen te maken waarbij de politie zo snel mogelijk moet optreden. 

SK

error: Kopiëren mag niet!