Enkele restaurants geven studentenkorting

Er wordt al geruime tijd door verschillende eethuisjes in Suriname ervoor gezorgd, dat studenten die een duur broodje niet kunnen permitteren, wel wat te eten hebben. Het blijkt dat ze hebben gemerkt dat er wel animo is voor een broodje, maar dan wel tegen een lagere prijs dan de normale.

Op vertoon van een studentenbewijs mag een student een broodje kopen en heerlijk nuttigen. 

Shermain zit op het Natin en vind het heel erg perfect, dat er vooral tijdens de pauze een betaalbaar broodje klaar wordt gezet voor studenten die het zich niet kunnen permitteren.

Ze zegt in reactie tegen Dagblad Suriname, dat ze het gevoel heeft alsof men niet meer zo echt naar winst kijkt, maar dat het vooral bij de studenten om klanten vergaren gaat. Ze vindt het overigens een perfect initiatief en hoopt dat er nog vele andere eethuisjes zullen zijn die dit gaan doen.

Adenie, zegt dat hij net klaar is met een broodje worst voor slechts 10 Surinaamse dollar. Hij vindt het initiatief perfect en schreeuwt luid tegen zijn , nog vele na deze. Hij stelt, dat hij vroeger een broodje kon kopen met een 20 Surinaamse dollar, maar nu kan hij daaruit dus twee broden kopen.

De studenten spreken hun dank aan deze restaurants uit en willen alle andere restauranthouders bemoedigen om op zo’n manier en natuurlijk ook op andere manieren, terug te geven aan de samenleving,

GW

error: Kopiëren mag niet!