Vrouw (28) richt vernielingen aan woning, auto’s en laptops ex-partner aan

De 28-jarige vrouw O.S. is zaterdag 19 februari door de politie van het bureau Latour op een woonadres te Goede Verwachting opgespoord en aangehouden.

De ex-partner van de vrouw had die dag aangifte van vernieling tegen haar gedaan. Hij verklaarde dat de vrouw vernielingen heeft aangericht aan de woning, zijn auto’s en twee laptops, zo berichtte het Korps Politie Suriname zaterdagavond 26 februari.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de vrouw niet meer gewenst is in het huis bij haar ex-partner. Toen zij daar naar toe ging om haar persoonlijke spullen te halen, kreeg zij een woordenwisseling met de man. Dit viel niet in goede aarde bij de vrouw, die vervolgens overging tot het plegen van de vernielingen. De politie die werd ingeschakeld, trof de vrouw op de locatie aan. Zij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Naar zeggen van de vrouw, maakt zij ook aanspraak op het huis, aangezien zij dat samen met de man heeft opgebouwd. 

Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!