Gascilinderdief (57) op heterdaad betrapt door 20-jarig meisje

De 57-jarige M.P. is vrijdagochtend 25 februari door leden van het Regio Bijstand Team Midden van het Korps Politie Suriname op een adres te Zorg en Hoop in Paramaribo opgespoord en aangehouden.

De man had eerder die ochtend geprobeerd een gascilinder te stelen, maar werd op heterdaad betrapt door een 20-jarig meisje. Zij schakelde direct de politie in die heel snel ter plekke was en de verdachte in de boeien sloeg.

Op de man werden breekwerktuigen aangetroffen en inbeslaggenomen. Hij gaf toe te hebben geprobeerd de gascilinder weg te nemen. De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven, waar aangifte tegen de gascilinder dief werd gedaan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.P. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!