Crematieoord en Rijsdijksluis Nickerie krijgen schoonmaakbeurt

Medewerkers werkzaam bij het bestuursdienst van de westelijke polders in het district Nickerie hebben donderdag 24 februari samen met hun collega’s van Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken bij het crematieoord en de Rijsdijksluis schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

Ze hebben met man en macht de locaties voorzien van een grote schoonmaakbeurt. Leuk was het te zien hoe de instanties ervoor zorgen dat ze gezamenlijk ons geliefd land, bij deze het district Nickerie, schoon houden. Er werd onder meer gras gemaaid en geharkt. Niet eens de harde regenbuien konden ervoor zorgen dat de mannen hun werk niet verder deden. 

Er werd heel veel troep opgeruimd. Troep die daar terecht is gekomen door de Surinaamse burgerij zelf. De arbeiders die nu de rotzooi hebben opgeruimd, hopen dat de bevolking ervan bewust wordt dat een schone omgeving ook bijdraagt aan het bevorderen van de welvaart van het land en het welzijn van de burgers. 

GW

error: Kopiëren mag niet!