Volgauto colonne minister Amoksi betrokken bij bosting met twee auto’s

Het ministerie van Justitie en Politie heeft dinsdagochtend 22 februari bekendgemaakt, dat den volgauto die deel uitmaakte van de colonne van de minister van Justitie en Politie, maandag betrokken is geraakt bij een aanrijding met twee auto’s. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De voertuigen hebben materiële schade opgelopen. Bij een van de auto’s is de schade aanzienlijk. Minister Kenneth Amoksi (zie foto) was omstreeks 07:30 uur in de stromende regen, onder begeleiding van de volgauto’s met loeiende sirene en zwaailichten, onderweg naar zijn kantoor toen de botsing plaatsvond.

De ministeriële colonne reed over de Johannes Mungrastraat in de richting van het stadscentrum. Bij de hoek met de Virolastraat raakte de voorste auto van de colonne een auto die vanuit noordelijke richting de Johannes Mungrastraat probeerde te kruisen. Door de klap kwam die auto in botsing met een ander voertuig. De
botsing gebeurde tijdens zeer slecht weer, aldus het ministerie.

De zaak wordt afgehandeld volgens de geldende procedures, wet- en regelgeving. Veiligheidsmensen van de minister hebben zich ontfermd over de inzittenden van de voertuigen. De minister heeft attentie getoond en staat in contact met beide bestuurders.

error: Kopiëren mag niet!