“Als het kalf verdronken is, dempt men de put”

Het is al geruime tijd zo dat gedeelten van het wegdek van wegen in het district Coronie niet goed is. Ray, een burger van Coronie, geeft aan dat er gaten in het wegdek zijn. Vorig jaar heeft op een plek een aanrijding plaatsgevonden met dodelijke afloop, twee onschuldige burgers kwamen daarbij om het leven. Ray focust zich daarom meer op de gaten in de wegstrekking van Hague.

“Dit is waarnaar ik refereer met mijn woorden naar het gezegde als het kalf verdronken is dempt men de put. Na het ongeval heb ik door middel van live opnames op Facebook de Staat Suriname opgeroepen om de kuilen te dichten”, zegt Ray.

“Na een tijd heeft men de kuilen gedicht met steenslag. Wat zeer gevaarlijk is.” Verder vindt hij het ook zo erg, dat de districtscommissaris van Coronie, Maikel Winter, dagelijks gebruikt maakt van de weg en dat er toch geen verandering kan komen.

Hij roept de Staat Suriname op en wil ze verzoeken om het probleem in Coronie aan te pakken. “We willen geen verkeersongevallen meer meemaken met dodelijke afloop”, zegt hij met veel emotie in zijn stem.

GW

error: Kopiëren mag niet!