2022 Rode Kruis EHBO-cursussen

Het Surinaams Rode Kruis zal op 7 maart met nieuwe EHBO-cursussen op verschillende niveaus beginnen. De cursisten wordt geleerd hoe eerste hulp wordt verleend in verschillende situaties en bij kleine en grote letsels. Door het aanleren van kennis en oefenen van vaardigheden te combineren, wordt zelfvertrouwen gekweekt om iemand in nood te helpen. Cursisten die met goed gevolgd door training komen ontvangen een certificaat.

EHBO-training voor beginners

De cursusduur en kosten zijn afhankelijk van welke cursus er wordt gevolgd. Er is en cursusaanbod voor beginners die 21 uren duurt verspreid over 7, 9, 11, 14, 16, en 21 maart van 17.30-21.00 uur. Het examen wordt op 23 maart afgenomen in het Rode Kruis hoofdkwartier aan de Gravenberchstraat in Paramaribo. De cursus heeft een prijskaartje van US$ 96.

Herhalingscursus

De EHBO-certificaten zijn 2 jaar geldig. Om te voorkomen dat het certificaat verloopt moet voor deze periode eindigt een herhalingscursus van hetzelfde cursustype worden gevolgd. Zo wordt voorkomen, dat een certificaat verloopt. De komende herhalingscursus vindt plaats op 23 en 24 maart aanstaande en kost US$ 36.

Advanced EHBO-training

De cursus voor gevorderden vindt voor US$ 118 plaats op 6, 7 en 8 mei. De Covid-19 pandemie heeft aanpassing van veiligheidsmaatregelen met zich meegebracht. De EHBO-cursisten zijn daarom afgestemd op de algemeen geldende en specifieke protocollen.

HD

error: Kopiëren mag niet!