Diefstal uit winkel van tandpasta, honing, sardien en roomboter na maanden opgelost: Verdachte dief (43) opgepakt

De 43-jarige notoire dief C.L. is donderdagmiddag 3 februari door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden op de kruising van de Gemenelands- en Kernkampweg. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal en diefstal met geweld, aldus de politie in een zondagmiddag 6 februari uitgebracht persbericht.

De verdachte is een bekende van de politie. Hij zag kans in november 2021 tandpasta, honing, sardien en roomboter te stelen uit een winkel te Houttuin. Hij werd daarbij echter op heterdaad betrapt door de winkelier. De winkelier probeerde de producten te bemachtigen, wat uitmondde in een gevecht. C.L. zag toch kans om er met de door hem gestolen producten vandoor te gaan.

Tijdens de aanhouding en na de overdracht aan de politie van Houttuin, gaf hij toe de strafbare feiten te hebben gepleegd. Hij heeft ook te Leiding een aangifte op zijn naam staan. De aangifte zal worden overgedragen aan de onderzoekers van Houttuin.

C.L. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!