Motorrijdster (40) overlijdt in AZP na te zijn aangereden door pick-up

De 40-jarige Jurlen Kromosetiko, gehuwd Sanrochman, die woensdagavond 2 februari op de Welgedacht C weg ter hoogte van pandnummer 467, werd aangereden door een pick-up, is vrijdagochtend 4 februari aan de opgelopen verwondingen overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagavond.

Agenten van de politiepost Santoboma troffen ter plekke de vrouw aan, terwijl haar motorfiets in de goot langs de weg lag. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd in een ambulance vervoerd naar de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het AZP.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat een pick-up voor Kromosetiko reed, terwijl zij doende was in te halen. Op dat moment maakte de 58-jarige pick-up bestuurder een manoeuvre naar rechts in de richting van een inrit. Hierop kwam de motorrijdster in botsing met de pick-up, met als gevolg dat zij in de goot met het voertuig is beland. Haar lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen.

Het geldige Frans rijbewijs van de pick-up bestuurder is hangende het onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie(OM) door de politie ingevorderd.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!