Bestuursressort Paramaribo Noord-Oost loopt achterstand huldiging jubilarissen in

De achterstand in het huldigen van jubilarissen in het bestuursressort Paramaribo Noord-Oost wordt ingelopen. Deze groep jubilarissen bestaat uit 50-, 60- en 70-jarige huwelijksjubilea en 100-jarigen die eerder vanwege onder andere de Covid19 pandemie geen geste konden ontvangen. Op het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost mochten onlangs ruim 30 jubilarissen in verband met hun huwelijksjubileum een enveloppe in ontvangst nemen uit handen van districtscommissaris Ricardo Bhola. 

Bhola bracht bij deze gelegenheid namens president Chandrikapersad Santokhi en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry de felicitaties over aan de jubilarissen. Hij bedankte hen voor hun jarenlange inzet voor land en volk.

De districtssecretaris stelde dat het huwelijk een belangrijke rol vervult in het leven van de mens en daarmee bijdraagt aan de ontwikkeling van Suriname. Bhola sprak de wens uit, dat de jubilarissen nog een lang, gelukkig en vooral gezond leven kunnen blijven leiden en hun voorbeeldfunctie blijven vervullen. 

De groep die onlangs werd verwelkomd, bestaat uit jubilarissen vanaf 2020. Momenteel is er een achterstand van ruim 150 echtparen en/of honderdjarigen. Er wordt zoveel mogelijk getracht deze achterstand in te lopen. 

error: Kopiëren mag niet!