Man bedreigt zijn zus met de dood tijdens familieruzie

De politie van het bureau Livorno heeft vrijdag N.N. ter zake bedreiging met de dood van een zus van hem opgespoord en aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 22 januari.

Tegen de verdachte was zondag 16 januari aangifte gedaan op voormeld politiebureau. Volgens verklaring van de aangeefster was een probleem ontstaan tussen moeder, zus en broer. De overige gezinsleden willen dat zij de onderneming die zij runt en waarvan zij vergunninghoudster is, moet afstaan aan haar jongere zus.

Toen zij dit weigerde te doen, ontstond er een heftige familieruzie, waarin haar broer haar met de dood heeft bedreigd.

Zus heeft bedreigingen broer op audio vastgelegd

Bij een ingesteld onderzoek werden getuigen en personen gehoord, die allen aangeven de bedreigende uitlatingen nimmer te hebben gehoord. Naderhand werden zij allen geconfronteerd met de familieruzie en de bedreigende uitlatingen van de broer, die door de aangeefster was opgenomen.

De verdachte werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!