ENVR: “Er is genoeg muziek in de maak voor 2022”

Als er wordt gekeken naar de Surinaamse muziekindustrie, dan behoort ENVR tot één van de meest klinkende namen. In gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname vertelt ENVR het volgende.

“Het jaar 2021 was evenals 2020 ook een jaar om te leren. Het enige verschil is, dat ik in 2021 meer ben gaan uitvoeren wat betreft het werken aan producties”. ENVR is nooit gauw tevreden met zijn prestaties. “Het rest nog aan mensen te laten luisteren zodat aangegeven kan worden waar de min- en pluspunten liggen. Fans en muziekliefhebbers mogen meer muziek en video’s verwachten”. De artiest heeft ook in gedachten om aan een film te werken maar zal nog op onderzoek uitgaan over de planning en aanpak hiervan.

Wat betreft ‘illegale’ evenementen, zegt hij dat de regering transparant en eerlijk hoort de handelen en dat de regels niet kunnen gelden voor een bepaalde groep, terwijl een andere groep ongestoord mag doen en laten. ENVR, Jah Hands Baas en King Koyeba, als vertegenwoordigers van de artiesten, hebben een gesprek metd e regering gevraagd over de Covid-situatie en hoe verder met artiesten die muziek als hun werk hebben. Dit vanwege het feit, dat het bij de artiesten overkomt alsof muziek zorgt voor de Corona besmettingen. “Het wachten is op een uitnodiging van de regering.”

Eén van ENVR zijn voorstellen is het organiseren van evenementen, maar dan met heel strenge protocollen en ook de nodige controle die daarbij hoort. Dit kan dan bij, zeg maar, drie locaties worden gedaan waar er bijvoorbeeld een maximaal van 300 personen wordt toegelaten. 

ENVR werkt aan heel wat producties die zitten in de afrondingsfase. De aankomende EP genaamd SexTape heeft gezorgd voor heel wat geruis op social media. Hij merkt op dat dit komt doordat de doorsnee Surinamer niet verder denkt en gauw geneigd is negatief te praten. Het is een 21+ muziekproject. Verder is hij ook bezig met zijn kaskawi muziekformatie, OG Sensation. Kortom er is genoeg muziek in de maak voor 2022. Zijn boodschap voor alle muziekliefhebbers en fans luid: “Wees voorzichtig en let vooral op jouw gezondheid. We leven nu in een gevoelige tijd, dus be safe”, aldus de artiest. 

ENVR is vanaf zijn negende jaar bezig met muziek. Hij is een zanger, rapper, songwriter en muziekproducent. Hij is ook samenwerkingen aangegaan voor projecten met tal van artiesten. Enkele bekende songs van hem zijn ‘Wat We Hebben’, ‘Drama’ en ‘Bomikii’

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!