Automobilist (34) komt om het leven op Afobakaweg na met auto van de weg te zijn geraakt

De 34-jarige autobestuurder Urvin Alamakee is zaterdag 15 januari bij een eenzijdig verkeersongeval op de Afobakaweg ter hoogte van mast 66 en 67 overleden.

Agenten van het politiebureau Brokopondo gingen na de melding van een verkeersongeval met drie gewonden en vermoedelijk één dode naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen werden de slachtoffers aangetroffen. De bestuurder van de auto vertoonde geen teken van leven meer. De drie mede inzittenden werden in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Alamakee vast.

Onderzoek wees uit dat kort voor het verkeersongeval de automobilist met drie passagiers reed vanuit de richting van Paranam en ging richting Klaaskreek. Ter hoogte van mast 66 en 67 moet de automobilist, die met een hoge snelheid reed, de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Hij kwam daarbij tegen een hulpmast van de EBS aan, waardoor de auto enkele keren over de kop sloeg en op de grasberm tot stilstand kwam. 

Alamakee was vrijwel op slag dood. Zijn lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. De auto is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!