Rijbewijs dronken automobilist ingevorderd na twee aanrijdingen achter elkaar

De politie van het politiebureau Livorno heeft maandag 3 januari het rijbewijs van de dronken automobilist R.S. ingevorderd.

De man had die dag in beschonken toestand eerst een aanrijding op de Dageraadweg veroorzaakt en reed vervolgens door de Sir Winston Churchillweg op. Dit bericht het Korps Politie Suriname maandagmiddag 10 januari.

Op een bepaald moment verloor hij ter hoogte van de Miloweg de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij kwam op de andere rijhelft terecht met als gevolg een botsing met een tegenligger. De bestuurder van die andere auto liep lichte verwondingen op en moest medisch worden behandeld.

De veroorzaker werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het O.M.

error: Kopiëren mag niet!