Twee verdachten diefstal met geweld van auto opgepakt

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname hebben maandag 3 januari na uitgewerkte informatie de 42-jarige verdachte F.Z. op een adres te Kasabaholo opgespoord en aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 6 januari.

Een man had dinsdag 28 december aangifte van diefstal van zijn auto gedaan op het politiebureau De Nieuwe Grond. Naar zeggen van de man werd zijn auto, waarin enkele documenten lagen, met geweld van hem afhandig gemaakt op de kruising van de Indira Gandhi- en Vredenburgweg.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van Regio Midden, waarbij de 52-jarige M.B. in beeld kwam. Deze verdachte werd donderdag 30 december door rechercheurs van regio Midden opgespoord en aangehouden te Geyersvlijt. Het gestolen voertuig werd bij hem aangetroffen en inbeslaggenomen. Hierna werd de auto afgestaan aan de eigenaar.

Aan de hand van de verklaring van B. kwam zijn kompaan F.Z. in beeld. Bij zijn aanhouding heeft Z. ontkend de auto te hebben gestolen. Hij is net als zijn kompaan na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt door de Recherche van Regio Midden voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!