Voetganger (57) overlijdt na te zijn overreden door een auto

De 57-jarige voetganger Siewkoemar Soekhlal is donderdagavond 30 december door een personenauto overreden op de Rambaran Mishreweg te Corantijnpolder, Nickerie, en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De automobilist is doorgereden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 4 januari. 

Agenten troffen na een melding de man op het wegdek aan, die kort na hun komst geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de voetganger vast. Zijn lichaam werd in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) door de politie ter obductie in beslag genomen.

Het resultaat van het obductierapport heeft uitgewezen, dat het slachtoffer verschillende fracturen heeft opgelopen na te zijn overreden door een auto. Het lichaam van Soekhlal is na overleg met het OM afgestaan aan de nabestaanden.

De afdeling Verkeersunit van regio West is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!