Luciano Charry (21) sinds 20 december vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste Luciano Charry, geboren op 28 mei 2001 in Coronie en wonende aan de Soekhanstraat #51 in Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 4 januari.

Charry is op maandag 20 december 2021, omstreeks 14.00 uur, van huis vertrokken met onbekende bestemming. Hij is niet huiswaarts gekeerd.

Hij was gekleed in een lange witte joggingbroek, donker blauwe trui en had vermoedelijk slippers aan.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Kwatta via het telefoonnummer 436132, de Centrale Meldkamer via het nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!