Internationale media zetten Suriname in het daglicht tijdens Expo 2020 Dubai

Op de Expo 2020 Dubai zijn naast de paviljoenen een mediacenter met radiostations en televisiestations. Zij kijken uit naar wat landen gedurende de expo qua entertainment en meer neerzetten en nodigen dan gasten uit voor een gesprek. De krant verneemt het volgende van Ivan Tai-Apin, Head live entertainment Expo 2020 Dubai.

“Verschillende artiesten uit team Suriname zijn geïnterviewd door buitenlandse media tijdens Expo 2020 Dubai. Jason Eduwaiti en Norma Sante zijn geïnterviewd in de studio van Expo Live Morning Show in Dubai. Jason heeft hierbij aangegeven hoe opwindend het voor ze is om op de wereldexpo Dubai 2020 ons land te vertegenwoordigen. Het bleef niet alleen bij een gesprek, maar ook een kort Seketi-optreden. Het werd een Saramakaans nummer door beide artiesten. Norma heeft hierbij ook danspasjes laten zien van de Seketi dansstijl.”

Ook hebben de artiesten bevestigd, dat zij nooit eerder een samenwerking hebben gehad, maar gelijk op het internationaal platform mogen spreken van een geslaagde samenwerking. Verder ook gesprekken gehad voor Dubai One en Abu Dhabi TV. Zij zenden hun programma’s in geheel Verenigde Arabische Emiraten uit. Helianthe Redan en Ivan Tai-Apin hebben een interview afgestaan aan Abu Dhabi TV. De interviews gaan viraal op social media en krijgen ook heel veel liefdevolle reacties en waardering vanuit de Surinaamse gemeenschap. 

Er zijn meerdere interviews van meer leden uit team Suriname afgenomen en die zullen in de komende tijd worden vrijgegeven. Zodoende gaat team Suriname door op Expo 2020 Dubai. De expo duurt nog tot 31 maart .

“Tot zover is het aardig gelukt om Suriname te vertegenwoordigen en we mogen spreken van geslaagde optredens op het internationale podium. Momenteel is de helft van het team al teruggereisd. De laatste maanden zullen wij doorzetten en het belooft veel meer met zich mee te brengen dan alleen gesprekken en optredens”, zegt Ivan Tai-Apin, Head live entertainment Expo 2020 inDubai. 

Shanita Bhagwandin, Kyran Rampersad, Jason Eduwaiti, Norma Sante, Kawish Bhugoea, Trees Ralim, Tanuya Manichand,  Helianthe Redan, Rodney Deekman, Riccardo Steeman Ernesto Van Dal en Dwight Starke behoren tot het team die Suriname vertegenwoordigd hebben in Dubai. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!