Drugsverstrekker (49) opgepakt in Molenpad, Paramaribo

De 49-jarige drugverstrekker E.C. is in de laatste week van december 2021 door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade voor een handelszaak aan het Molenpad in Paramaribo opgespoord en aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht drugs te hebben verstrekt aan twee vrouwen, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag 3 januari, zonder te vermelden om wat voor drugs het gaat en welke hoeveelheid.

Deze twee vrouwen, M.S. en S.B., zijn respectievelijk in oktober en december aangehouden, waarna zij in verzekering zijn gesteld. Beide vrouwen verklaarden afzonderlijk aan de politie, dat E.C. hen had benaderd voor het posten van drugs.

Na de informatie te hebben uitgewerkt kwam de drugverstrekker in beeld. 

Bij zijn aanhouding ontkende hij in eerste instantie het strafbaar feit te hebben gepleegd. Naderhand gaf hij toe in opdracht van een man die hij niet kent te hebben gehandeld.

E.C. werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De vrouwelijke verdachte M.S. is nog achter slot en grendel, terwijl S.B. in vrijheid is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!