Tweede dode te betreuren na ongeval op Delhiweg in Nickerie

De 20-jarige inzittende van een auto, Wikash Premchand, is maandagavond 27 december in het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval een dag eerder op de Delhiweg, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdag 29 december.

De 27-jarige bestuurder van de auto, Ditadj Jipath, overleed ter plaatse.

Premchand en een andere mede inzittende liepen letsels op en werden in een ambulance afgevoerd naar het MMC. Beide gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar Wikash op 27 december het leven liet.

De andere inzittende, wiens situatie stabiel is, ligt nog in het ziekenhuis. Het lichaam van Premchand is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. De Verkeersunit van Regio West is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.

error: Kopiëren mag niet!