“Ik wil mijn kennis met anderen delen”

Niraima Elam bakt al een jaar lang taarten. Elam vertelt aan Dagblad Suriname, dat het van jongs af aan haar hobby is, om in de keuken bezig te zijn met experimenteren. Op een dag zag haar tante een advertentie op Facebook van een jong meisje dat een taartcursus aanbood. Haar tante vroeg haar of ze hieraan wilde deelnemen, waarop Elam akkoord ging.

“We hebben contact opgenomen met dat meisje en zo zijn wij les gaan volgen. Op 14 september heb ik mijn eerste taart zelf uitgeprobeerd en het was goed gekomen. Sinds die periode nam ik bestellingen”, zegt Elam.

Op de vraag op zij in deze periode van het jaar extra bestellingen krijgt, geeft Elam te kennen dat zij een heel druk schema heeft. In januari gaat Elam van start met een taartcursus. “Ik wil mijn kennis met anderen delen, ik wil jonge en oudere mensen helpen om aan wat geld te komen, door taarten te bakken.”

SK

error: Kopiëren mag niet!