Vrouwenorganisaties Kampong Baroe en Jarikaba en Omgeving doneren twee rolstoelen vanwege de Kerst

De vrouwenorganisaties van Kampong Baroe en Jarikaba en omgeving in het district Saramacca hebben in een gezamenlijke kerstactie afgelopen vrijdag twee rolstoelen gedoneerd aan twee zeer behoeftige senioren burgers. 

Bij deze plechtigheid was ook de districtscommissaris van Saramacca Sherin Bansi-Durga aanwezig, die aangaf dat de vrouwenorganisaties de kerstwensen die gewoonlijk in woorden worden uitgesproken in daden hebben omgezet. 

Deze twee seniorenburgers van het district zullen met de rolstoelen een zekere mate van verlichting voelen met kerst en minder afhankelijk zijn van anderen. Het gaat om Edmund Biswane (zie foto hierna) aan de Vankweg en Ramsewak Chitan (zie foto top) die woont aan de Saramaccaweg. 

Deze seniorenburgers en familie hebben hun bijzondere dank uitgebracht aan de vrouwenorganisaties en de districtscommissaris. Voorts hebben zij ook aangegeven behoeftig zijn aan incontinentiemateriaal en medicamenten.

De vertegenwoordigers van de vrouwenorganisaties gaven op hun beurt aan om op zoek te gaan naar donaties voor de aangehaalde behoeftes. De vrouwenorganisaties danken de Stichting Charisma Suriname die dit  mogelijk heeft gemaakt van harte, aldus het districtscommissariaat.

Behoeftigen in andere ressorten zullen spoedig worden  aangedaan. Tenslotte wensen de vrouwenorganisaties de totale samenleving gezegende kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe. 

Aldus de voorzitters mevr. Mariska Biswane van de vrouwenorganisatie Kampong Baroe en mevr. Aarti Oedraidjsing van Jarikaba en Omgeving. 

error: Kopiëren mag niet!