Twee bromfietsers rijden ’s avonds tegen hoop zand op Tawajaripolderweg: een bromfietser overlijdt aan verwondingen

De 31-jarige bromfietser Raoel Bakridi is donderdagavond in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, overleden aan de gevolgen van een ongeval. Hij reed samen met bromfietser
Clifton J. (47) woensdagavond over de Tawajaripolderweg en beiden reden tegen een hoop zand, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag 24 december.

Agenten van het politiebureau Santo Boma gingen na de melding van het verkeersongeval naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen werden beide bromfietsers met letsels op het wegdek aangetroffen. Onderzoek wees uit, dat zowel Bakridi als Clifton J. op hun bromfietsen kort voor het ongeval over genoemde weg reden. Beiden kwamen vanuit de richting van de Bomaweg en reden richting Creola, Clifton reed voor Bakridi.

Op een bepaald moment werd ter hoogte van pand no.9, waar dat weggedeelte in donker gehuld is, Clifton’s zicht verblind door het licht van een auto die in tegengestelde richting reed. Bij die gelegenheid zagen de bromfietsers twee hopen zand, die deels voor een inrit en grotendeels op de weg waren geplaatst, te laat. Ze botsten daarmee en vielen op het wegdek.

Beide bromfietsers werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Raoel, die niet aanspreekbaar was, werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij in de late avond van 23 december overleed. Clifton werd na medische behandeling verwezen naar de orthopeed chirurg.

Het lichaam van Raoel is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!