Leerkrachten Tepu, Palumeu en Alalapadoe door overmacht 24 december in Paramaribo

Leerkrachten uit Tepu, Palumeu en Alalapadoe komen later in Paramaribo aan dan was gepland. De onderdirectrice Technische Diensten van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC), Dorothy Hoever, spreekt van een overmachtssituatie. 

De vliegmaatschappij was genoodzaakt om de vlucht te annuleren, omdat het vliegveld door de regen ongeschikt is om te kunnen landen. De leiding van de maatschappij heeft de garantie gegeven dat de onderwijsgevenden vrijdag 24 december worden opgehaald.

Van alle overige gebieden zijn de leerkrachten al in de stad om de feestdagen door te brengen, zegt de onderdirectrice. 

Op dinsdag 4 januari moeten de onderwijsgevenden hun vracht op de voor hun bekende locaties leveren, zodat die op tijd getransporteerd kunnen worden. De bedoeling is dat alle leerkrachten woensdag 5 januari terugkeren naar hun standplaats.

error: Kopiëren mag niet!