Man (61) met vloeibare coke in flessen ketjap opgepakt op J.A. Pengelluchthaven

Het Bestrijding Internationale Drugshandel (BID) Team heeft donderdag 16 december de 61-jarige vreemdeling R.S. op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden. Hierna werd de de man overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, aldus het Korps Politie Suriname donderdag 23 december.

In zijn bagage troffen agenten vier flessen ketjap aan, met in elke fles een zak met vloeibare cocaïne verborgen. Het ging om 2.150 milliliter vloeibare cocaïne.

De verdachte verklaarde aan de politie dat zijn zoon, die in het buitenland verblijft, financiële problemen heeft, waardoor hij het besluit nam om cocaïne naar het buitenland te smokkelen. Hij haalde de cocaïne onder de markt op bij een hem onbekende man met rasta haardracht.

R.S. is door de politie van de Narcotica Brigade na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!