Man (52) aangehouden voor twee keren ruit servicestation aan diggelen te slaan

De politie van het resort Centrum heeft dinsdagavond 21 december de 52-jarige A.N. in de Henk Aronstraat aangehouden. De man zag kans om voor een tweede keer een ruit van een servicestation aan diggelen te slaan, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 23 december.

Bij de eerste keer kwam de man aan de hand van camerabeelden in beeld, maar wist uit handen van de politie te blijven. Toen hij op 21 december weer een ruit kapot sloeg, schakelden omstanders direct de politie in.

De man, die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd A.N. achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!